ABBYY PDF Transformeri omadused

PDF failid

ABBYY PDF Transformer on võimas vahend konverteerimaks kõiki tüüpe PDF dokumente redigeeritavateks formaatideks ja vastupidi. PDF dokumentideks on võimalik konverteerida Microsoft Wordi, Exceli, Outlooki, PowerPoint, Text ja HTML faile.

Mitmekeelne konverteerimine

ABBYY PDF Transformer 2.0 konverteerib dokumente 37 keeles (ka eesti keeles), need keeled võivad olla ka dokumendis kombineeriud. Tuvastuskeeled: Inglise, Saksa, Prantsuse, Hispaania, Hollandi, Itaalia, Ungari, Poola, Vene, Albaania, Bulgaaria, Kataloonia, Tsehhi, Horvaatia, Taani, Eesti, Soome, Kreeka, Kurdi, Läti, Leedu, Ladina, Makedoonia, Malta, Moldaavia, Norra (Bokmal), Norra (Nynorsk), Portugali (Brasiilia), Portugali (Portugal), Rumeenia, Serbia (Kirillitsa), Serbia (Ladina), Slovakkia, Sloveenia, Rootsi, Türgi, Ukraina.

PDF Turvaseadmed

PDF Transformeril on turvasedmed mis võimaldavad PDF`i moodustajal avamist kaitsta salasõnagavõi keelata näiteks printimine või lehtede lisamine ja kustutamine.

Integreeritus Microsoft Office`ga

ABBYY PDF Transformer 2.0 on täelikult integreeritud Microsoft Office aplikatsiooniga. Tänu sisseehitatud PDF`i töömenüüle on võimalik PDF`i konverteerida Microsoft Wordis, Exelis ja Outlookis ainult ühe hiireklahvi vajutusega.

PDF`i moodustamine läbi printeri driveri

Kasutajatel on võimalus moodustada PDF fail ka läbi teiste aplikatsioonide mis toetavad "Prindi" funktsiooni. Peab vaid valima "PDF-Xchange for ABBYY PDF Trransformer 2.0" valikurealt. Tänu sellele on valik laiendatud (võimalus kohandada lehe suurust või lisada vesmärki jne).

Konverteerimine ühe klahvivajutusega Windows Explorerist

Tänu integreeritusele Windows Exploreriga on võimalik ühe klahvivajutusega konverteerida PDF failid redigeeritavatesse formaatidesse või luua office dokumentidest PDF failid. Lihtsalt vajuta hiire paremat klahvi ja vali sobiv korraldus PDF Trasformeri menüüs.